DevOps Library

Dutch Ebooks 1

Download Bij Voorbeeld: 31 verhalen over wat het leven je kan brengen by Kobe van Reppelen PDF

By Kobe van Reppelen

Ben jij iemand die ...

 • graag inspirerende specialists en ondernemers ontdekt?
 • van rolmodellen en mentoren leert?
 • de rode draad in succesverhalen zoekt?
 • dieptegesprekken door de ogen van een 25-jarige apprecieert?

Dan is Bij Voorbeeld een boek voor jou! Gewapend met een microfoon gezonde portie interesse en vele uren op de sofa’s van ondernemers, opiniemakers en creatieve denkers. Herman Brusselmans, Adil el ArbiEefje DepoortereAster NzeyimanaJozefien Daelemans: dit boek vat 31 verhalen samen. Verhalen van mensen zoals u en ik, die niet op toestemming wachten.

Ontdek..

 • waarom doen ze wat ze doen.
 • welke raad ze hun jongere zelf geven.
 • of ze zichzelf succesvol vinden?
 • hoe ze met kritiek omgaan.
 • wat ze anders zouden doen?
 • hun "Boodschap van Algemeen Nut" is.
 • En veel, veel meer!

"Je hebt een nonchalante maturiteit" is een van de mooiste complimenten over mijn populaire podcast. Daar ontstond het idee om Bij Voorbeeld te schrijven. Als jonge gast wou ik simpelweg vragen stellen aan inspirerende mensen. Aan ondernemers. Aan creatievelingen. Aan bekende en minder bekende mensen die me goede moed geven. Of een interview veertig minuten of drie uur duurt, oprechte interesse in de gast staat altijd centraal. Eerst in de podcast, nu in dit boek.

"Knappe dingen maken, het lijkt vanzelf te gaan als het je passie is. Kobe van Reppelen is een superinterviewer."

- Alexander De Croo

Show description

Read Online or Download Bij Voorbeeld: 31 verhalen over wat het leven je kan brengen (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Estland, Letland en Litouwen (Dominicus) (Dutch Edition)

Dit book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Estland, Letland en Litouwen zijn de vakantiebestemmingen van de toekomst. Sinds de herwonnen onafhankelijkheid in 1991 is er veel veranderd, en steeds meer mensen worden nieuwsgierig naar de drie voormalige Sovjetrepublieken aan de Oostzee.

De geheime vrouw (Dutch Edition)

1914 In Rusland heerst grote onrust, en het gezin van Tsaar Nicolaas eleven gaat een onzekere toekomst tegemoet. Groothertogin Tatiana wordt desondanks verliefd op de cavalerieoffi cier Dmitri, maar hun liefde – en levens – komen in gevaar als de gebeurtenissen een catastrofale wending nemen…2016 Na een hartverscheurende ontdekking vlucht Kitty Fisher van Londen naar het afgelegen huisje van haar overgrootvader in Amerika.

Brief aan Cooper en de wereld (Dutch Edition)

Ik wil je meenemen in mijn levensverhaal, zodat je je eigen verhaal beter zult snappen en zult kunnen plaatsen. Ik wil met de wereld delen wat het doet met een mens, opgroeien in een zee van wit als een wolkje bruin. Ik schrijf deze verhalen voor jou en voor mezelf. Voor de samenleving en voor mijn zoon.

De prooi van de adelaar (Dutch Edition)

Aan het eind van de zomer in forty four v. C. strijden de Romeinse legioenen al twee jaar tegen de stammen in Brittannië. Generaal Plautius staat onder grote druk van de Keizer om de weerstand van de inheemse stammen te verpletteren. Centuriones Macro en Cato vechten bij het Tweede Legioen dat onder leiding staat van centurion Maximus.

Additional resources for Bij Voorbeeld: 31 verhalen over wat het leven je kan brengen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.51 of 5 – based on 46 votes